Uterum Haninge

Allt för din renovering

Uterum Haninge

Om du vill skapa en vacker utomhusmiljö och njuta av naturen året runt, kan Pulobygg AB hjälpa dig med att bygga ett uterum i Haninge. Vi är specialiserade på att designa och bygga uterum som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål för uterummet. Vi kan hjälpa dig att skapa en anpassad design som passar din stil och dina behov. Vårt team av erfarna hantverkare är utbildade och utrustade för att hantera alla typer av uterumsprojekt, oavsett om det handlar om en enkel veranda eller en mer komplex byggnad.

vad vi gör

På PuloBygg erbjuder vi högkvalitativa renoveringstjänster för att förvandla ditt hem till något speciellt. Våra erfarna hantverkare arbetar med badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, golvläggning och mycket mer. Vi strävar alltid efter att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Vilka vi är

All personal på PuloBygg AB innehar de rätta behörigheterna, certifikaten och utbildningarna som krävs inom vår bransch. Vi är ett företag som primärt arbetar i Stockholmsregionen och alltid prioriterar kundens önskemål!

VÅRA TJÄNSTER

Badrumsrenoveringar

Vi på PuloBygg besitter stor kompetens inom badrumsrenoveringar. Med våtrumscertifikat och mångårig erfarenhet inom området säkerställer vi att kunden får ett modernt och fint badrum. Givetvis ger vi dig en renovering som kommer hålla hög standard i många år framöver.

Köksrenoveringar

Köket är en plats som ställer höga krav på funktion och trivsel. Med en köksrenovering kan vi hjälpa dig att uppnå dessa aspekter och skapa en plats där du kommer stortrivas. Vi levererar alltid moderna och välfungerade kök!

Totalrenoveringar

Om det finns omfattande brister eller saker du inte känner dig nöjd med i din bostad, så kan vi på PuloBygg hjälpa dig med totalrenovering. Vi ansvarar för hela processen och ger dig en hemtrevlig bostad!

Konsultation

Känner du dig osäker på saker som material, funktion och design gällande din renovering? Vi erbjuder konsultation för att på bästa sätt göra din vision till verklighet. Här får du tips och råd som kan vara till stor nytta för din renovering!

Pulobygg AB

OXENS GATA 247, 136 63 Brandbergen
072-269 56 33