Badrumsrenovering Haninge

Allt för din renovering

Badrumsrenovering Haninge

Letar du efter en pålitlig entreprenör för badrumsrenovering i Haninge? Då kan du lita på Pulobygg AB för att ta hand om alla dina behov.

Pulobygg AB har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och har hjälpt många nöjda kunder i Haninge med att skapa sina drömbadrum. Vårt team av skickliga och erfarna hantverkare kan hantera allt från mindre uppdateringar till fullständiga renoveringar

Vi tar hand om hela processen från början till slut och säkerställer att allt arbete utförs enligt högsta kvalitetsstandarder. Vi arbetar också tätt med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, och för att se till att deras vision för deras badrum blir verklighet.

vad vi gör

På PuloBygg erbjuder vi högkvalitativa renoveringstjänster för att förvandla ditt hem till något speciellt. Våra erfarna hantverkare arbetar med badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, golvläggning och mycket mer. Vi strävar alltid efter att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Vilka vi är

All personal på PuloBygg AB innehar de rätta behörigheterna, certifikaten och utbildningarna som krävs inom vår bransch. Vi är ett företag som primärt arbetar i Stockholmsregionen och alltid prioriterar kundens önskemål!

VÅRA TJÄNSTER

Badrumsrenoveringar

Vi på PuloBygg besitter stor kompetens inom badrumsrenoveringar. Med våtrumscertifikat och mångårig erfarenhet inom området säkerställer vi att kunden får ett modernt och fint badrum. Givetvis ger vi dig en renovering som kommer hålla hög standard i många år framöver.

Köksrenoveringar

Köket är en plats som ställer höga krav på funktion och trivsel. Med en köksrenovering kan vi hjälpa dig att uppnå dessa aspekter och skapa en plats där du kommer stortrivas. Vi levererar alltid moderna och välfungerade kök!

Totalrenoveringar

Om det finns omfattande brister eller saker du inte känner dig nöjd med i din bostad, så kan vi på PuloBygg hjälpa dig med totalrenovering. Vi ansvarar för hela processen och ger dig en hemtrevlig bostad!

Konsultation

Känner du dig osäker på saker som material, funktion och design gällande din renovering? Vi erbjuder konsultation för att på bästa sätt göra din vision till verklighet. Här får du tips och råd som kan vara till stor nytta för din renovering!

Pulobygg AB

OXENS GATA 247, 136 63 Brandbergen
072-269 56 33